Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Λένε πως εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα ιδιαίτερο γονίδιο στο DNA μας. Αυτό το γονίδιο μας επιτρέπει να φτάσουμε πιο γρήγορα στην τελείωση, μας κάνει πιο ευφυείς και ταυτίζεται με αυτό που λένε κώδικα ΙΧΩΡ.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ

Από ευρήματα αρχαιολόγων, γύρω στο 35.000 π.Χ. συνυπήρξαν για 1000 χρόνια ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ και ο Homo Sapiens. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς από που προήλθε ο Homo Sapiens αλλά ανθρωπολόγοι βλέπουν σαφή ομοιότητα με τον Homo Erectus που προϋπήρξε του ανθρώπου του Νεάτερνταλ (300.000 – 35.000 π.Χ.). Ο άνθρωπος του Νεάτερνταλ φαίνεται σαν να είναι μια νεότερη εξέλιξη ανθρώπου από πίθηκο, η στάση του είναι πιο σκυφτή από τον Homo Erectus, ο οποίος υπάρχει περίπου από το 1.700.000 π.Χ. και η βασική του διαφορά από τον πίθηκο είναι η νοημοσύνη του. Φαντάζομαι πως κάπου κοντά στη δήθεν εξαφάνιση του Homo Erectus και την εμφάνιση του ανθρώπου του Νεάτερνταλ υπάρχει κάποια <<παρέμβαση>> η οποία οδήγησε τον τότε πίθηκο (300.000 π.Χ.) να αποκτήσει νοημοσύνη που ο Erectus είχε ήδη 1.500.000 χρόνια!
Για κάποιο λόγο ένα ανθρώπινο είδος που υπάρχει από το 1.700.000 π.Χ. με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με σήμερα, έχει έναν ανταγωνιστή που μοιάζει πολύ με τους αρχαίους προγόνους του, τους πίθηκους, αλλά έχει νοημοσύνη σαν αυτόν. Μάλιστα την περίοδο από 100.000 μέχρι τον Homo Sapiens το 35.000 π.Χ. φαίνεται να υπάρχουν διάφορα είδη ανθρωποειδών στη γη. τότε μιλάμε πιθανότατα και για την πρώτη δυναστεία αρχαίων Ελλήνων θεών (Ήλιος, Γαία κ.λ.π.) και το ζευγάρωμα του Ουρανού με την Γη από το οποίο βγήκαν τέσσερα διαφορετικά είδη (Τιτάνες, Εκατόγχειρες, Ουρανίδες και Γίγαντες).
Η δεύτερη δυναστεία αρχαίων Ελλήνων θεών είναι του λεοντοκέφαλου Κρόνου αιμοβόρου νεφελίμ ο οποίος θεωρείται τιτάνας και της γυναίκας του και αδερφής του Ρεας, μητέρας του Δια, ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του Κρόνο και ανέλαβε τον διαφωτισμό των γήινων κατά την τρίτη δυναστεία αρχαίων Ελλήνων θεών.
Για κάποιο λόγο ο Δίας και οι υπόλοιποι θεοί του Ολύμπου δεν θεωρούνται τιτάνες αλλά Ελ και από εκεί προκύπτει και η ονομασία Έλληνες και Ελλάς (Γη του Φωτός).
Αυτός ο απότομος διαχωρισμός της γενιάς του Δία και των Ελλήνων μετέπειτα, από τους πρόγονούς τους, τιτάνες, είναι και αυτός πολύ μυστήριος και εκεί πιστεύω πάλι ότι υπήρξε μία δεύτερη <<παρέμβαση>> η οποία οδήγησε σε αυτόν τον διαφωτισμό της Γης και στον χαρακτηρισμό των θεών της τρίτης δυναστείας <<ΕΛ>>.
Αυτοί λοιπόν ήταν και οι προπάτορες  του κώδικα ΙΧΩΡ ο οποίος μεταδόθηκε και ύστερα στις επόμενες γενεές.

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά αυτά τα 1000 χρόνια θυμίζουν τις τιτανομαχίες και τις γιγαντομαχίες όπου ο Τιτάνας Κρόνος της δεύτερης δυναστείς αρχαίων Ελλήνων θεών πεθαίνει από τα χέρια του Δία, ο οποίος δεν ονομάζεται τιτάνας όπως ο πατέρας του. Η τρίτη πλέον δυναστεία αρχαίων Ελλήνων θεών παίρνει το χρίσμα ΕΛ (Φωτεινός) και διαφωτίζει όλη την τότε γη στο πέρασμά της
Οι τιτανομαχίες και γιγαντομαχίες της ελληνικής μυθολογίας πρέπει να σημαίνουν και την μετάβαση στο σημερινό είδος από τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ και της επαναφορά της κυριαρχίας στη γη σε ένα παλιότερο είδος, τον Erectus, ο οποίος όμως έχει εξελιχθεί τα χρόνια που δήθεν εξαφανίστηκε, για να επιστρέψει ως Homo Sapiens και να εξαφανίσει για πάντα τον αντίπαλό του, τον Νεάτερνταλ και να σηματοδοτήσει εκείνη τη περίοδο με τον διαφωτισμό όλης της γης από τους ΕΛ.
Η μετάβαση αυτή πραγματοποιήθηκε το 35.000 π.Χ. και ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό του παλαιού είδους στον τάρταρο από τους 12 ΕΛ και την αρχή ενός είδους πνευματικότητας που χαρακτηρίζει τον Homo Sapiens.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο κώδικας ΙΧΩΡ λοιπόν είναι στα γονίδια που έχουν και σήμερα οι Έλληνες και τους κάνει πιο εύκολη την μετάβασή τους σε υψηλότερα πνευματικά επίπεδα. Μακάρι να αφυπνιστεί σε όλους μας λοιπόν για να κατακτήσουμε τον κόσμο για πολλοστή φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου